Neslihan Atagül'lü "Aaah Belinda" filminin çekimleri tamamlandı

Neslihan Atagül'lü "Aaah Belinda" filminin çekimleri tamamlandı
1986 yılında yayınlanan ve Atıf Yılmaz'ın en önemli filmlerinden biri sayılan 'Aaahh Belinda' filmi yeniden uyarlanıyor. Neslihan Atagül'ün başrolünde oynayacağı 'Ah Belinda'nın çekimleri tamamlandı. OGM Pictures'in yapımcılığını üstlendiği yapım Netflix'te yayınlanacak.

Son olarak 'Sefirin Kızı' dizisiyle beğenileri toplayan Neslihan Atagül, Atıf YIlmaz klasiği 'Aaahh Belinda'dan aynı isimle uyarlanan filmiyle sevenlerine kavuşmak için gün sayıyor. Atagül, filmin çekimlerinin tamamlandığınu sosyal medya üzerinden açıkladı.

Atagül, sette çekilen fotoğraflarını, "Beni destekleyen tüm ekibe, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Harikaydınız…" diyerek takipçileriyle paylaştı.

Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı 'Aaahh Belinda' filminde başrolde Müjde Ar başrolde fırtınalar estirirken, filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Yılmaz Zafer, Macit Koper, Mehmet Akan, Füsun Demirel, Erol Durak, Güzin Özipek gibi isimler yer almıştı.

Senaryosunu Barış Pirhasan'ın yazdığı film, 23. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu olmak üzere toplam üç kategoride ödül kazandı.