Ev Almak İsteyenlere Müjde! 4 Seçenekle Ev Sahibi Olmak Mümkün

Ev Almak İsteyenlere Müjde! 4 Seçenekle Ev Sahibi Olmak Mümkün
Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem tarafından yapılan açıklamada kurumun yeni konut kampanyasına yönelik ayrıntıları paylaşıldı.

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, kurumun yeni konut kampanyasına yönelik ayrıntıları açıkladı. Emlak Konut'un ev sahibi olmak isteyenlere bankasız ve kefilsiz olarak dört ayrı ödeme seçeneği sunacağı ifade edildi.

Cengiz Erdem, “Türkiye’nin istikrarlı ekonomisinin güçlenmesinde ve dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesinde inşaat sektörü her zaman önemli bir rol oynamıştır ve oynamaya devam edecektir. İnşaat ve gayrimenkul sektörü olarak, bu hedefe ulaşmak için gereken fedakârlıkları yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

2023'ü 53 milyar 179 milyon TL rekor ön satış geliri ile başarıyla bitirdiklerinin altını çizen Erdem, “Güçlü, alanında uzman ekibimizle, 8,5 milyon metrekare büyüklüğündeki 137 adet şantiyemizde, inşasına devam ettiğimiz 103 bin adet bağımsız bölüm ve 200 binden fazla doğrudan ve dolaylı çalışanımızla, şirketimizi çok daha güçlü yarınlara taşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Emlak Konut ödeme sistemiyle, bankasız ve kefilsiz olarak vatandaşlara dört ayrı ödeme seçeneği sunulacak.

Birinci seçenek: Peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlanacak.

İkinci seçenek: Yüzde 25 peşinat ile 3 ara ödeme olacak.

Vade farksız ara ödemeli modelde 6, 12, ve 24. aylarda ödemeler yapılacak.

Üçüncü seçenek: Ödemenin yarısı peşin olacak. Kalan yarısı için yüzde 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunulacak.

Dördüncü seçenek: Yüzde 25 peşinat ödenecek. Kalan kısım için yüzde yüzde 1,29 vade farkıyla 72 aylık taksit seçeneği olacak.