Bayern Münih Maçında Arda Güler Oyuna Girecek mi? Maç Kaç Kaç?

Bayern Münih Maçında Arda Güler Oyuna Girecek mi? Maç Kaç Kaç?
Bayern Münih ile Real Madrid karşılaşmasında ikinci 45 dakika başladı. Herkesin merak ettiği ise Arda Güler oyuna girecek mi sorusu…

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olduktan sonra tüm Türkiye’nin yakından takip etmeye başladığı Arda Güler ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir maça çıktı. Bu akşam TSİ 22.00 itibariyle başlayan Bayern Münih Real Madrid maçında hangi takımın galip geleceği ve Arda Güler’in oyuna girip girmeyeceği merak ediliyor.

Bayern Münih Real Madrid Canlı Maç Sonucu: 1-1

Bayern Münih Real Madrid arsında oynanan karşılaşmada ikinci yarı başladı. İlk devrede Bayern Münih etkin bir futbol oynasa da gol yollarındaki etkisizliği nedeniyle gol atmayı başaramadı. Real Madrid ise Tony Kroos’un şık ara pasında Vinicius Junior ile gol atarak öne geçmeyi başardı. Türkiye’de ise gözler Arda Güler’e çevrilmiş durumda. Zorlu maçta forma giyerek iyi performans göstermesi beklenen Arda Güler’in oyuna girmesi şu an için beklentiler içerisinde değil.

bayern-munih-macinda-arda-guler.jpg

Yedek listesinde bulunan Arda Güler’le birlikte T. Courtois, Kepa, Éder Militão, Fran García, L. Modrić, E. Camavinga, Dani Ceballos, Brahim Díaz ve Joselu forma giymek için şans bekliyor.

Bayern Münih - Real Madrid maçında 11'ler şu şekilde:

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Kim Min-Jae, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Müller, Choupo-Moting, Guerreiro, Kane.

Real Madrid: Lunin, Vazquez, Tchouameni, Rüdiger, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius.