MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Erken Seçim Mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Erken Seçim Mesajı
Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özel görüşme gerçekleştiren MHP Lideri Bahçeli, erken seçim konusunda net konuştu. İşte detaylar.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrasında gündeme gelen erken seçimle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olumlu yaklaşmamıştı. Dün MHP Lideri Devlet Bahçeli ile özel bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere yönelik kapsamlı değerlendirmesini bu görüşmede yaptı. Görüşme sonrasında resmi bir açıklama yapılmazken bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

“Türkiye’de Erken Seçim Olmayacak”

Grup toplantısında son gelişmeleri değerlendirerek geleceğe yönelik önemli mesajlar veren MHP Lideri, Türkiye’nin seçimsiz bir döneme girdiğini ve bu dönemin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Bahçeli, “Cumhuriyetin yeni yüzyılında sorumluluklarımız fazla. Türkiye seçimsiz döneme girmiştir. Önümüzdeki dönem verimli gelişmelere sahne olmalı. Vatandaşın beklentisi sürdürülebilir hizmettir. Vakit kaybetmeksizin işe koyulmalıyız. Türkiye'miz milli birlik duygusunun kemikleştiği nadide ülkelerdendir. Cumhur ittifakı Türkiye yüzyılı hedeflerinin yegane ufkudur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sorgulayan, karalayan çevrelerin korkusu uyanan devin ayağa kalkması, küresel hadiselerde sözü geçen bir Türkiye doğuşudur. Doğum sancılı olsa da lider ülke Türkiye'dir.” dedi.