Ömer Dizisi Hayranlarına Kötü Haber! Ömer Final Yapıyor

Ömer Dizisi Hayranlarına Kötü Haber! Ömer Final Yapıyor
Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte dizilere ilişkin final haberleri de geliyor. Son olarak Ömer dizisinin final yapacağı duyuruldu.

Pazartesi akşamları OGM Pictures imzasıyla yayınlanan, reyting rekortmeni dizisi Ömer final kararı aldı.

Ömer dizisinin 54. bölümde final yapacağı yayınlanan fragmanla kesinleşti.

Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın rol adlığı dizinin mayıs veya haziranda final yapacağı ifade edildi.

Ömer Dizisi 53. Bölüm Yayınlandı

Ömer, Gamze’nin ortalarda olmamasından dolayı endişe duyarken, Tayfun’un tuzağına düşerek kaçırılan Gamze korkmaktadır. Nurhayat ve Reşat, Samet’in ölümünden dolayı yastadır. Evliliğinde istediği sevgiyi hiçbir zaman göremeyen Çiçek, Reşat’a, Nurhayat ile arasından çekileceğini ifade eder.

Gamze’nin kaçırılması öğrenilince, Ömer onu kurtarmak için çareler arar. Herkes, Tayfun’un tehlikeli bir adam olduğunu öğrenince iyice kaygılanır. Öte yandan annesinin başına gelenleri Tuna’dan saklamak için de çaba sarfederler.

Reşat ile Nurhayat arasında geçmişte yaşanan ilişkiyi öğrenen Nisa şoke olur. Gamze’yi kurtarmak için Ömer, Reşat ve Hakan, tehlikeli bir operasyona girişirler. Hakan ise Nisa ile arasını düzeltebilmek için çabalar ve bir anda kendini ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.