Bihter Filminde Herkes Çıplak O Sahneyi Arıyor!

Bihter Filminde Herkes Çıplak O Sahneyi Arıyor!
Bihter filminin çırılçıplak sahneler gündemde TT olurken filmin o sahnesi film hakkında en çok araştırılan detay oldu. İşte detaylar.

Halid Ziya Uşaklıgil tarafından kaleme alınan Bihter, dizinin ardından sinema filmiyle de konuşuluyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat gibi isimlerin yer aldığı dizisi ile Türkiye’de bir döneme damga vuran hikaye, şimdi beyazperdede. Ancak filme ilgili en çok konuşulan konulardan birisi başrol oyuncularından Boran Kuzum’un çıplak sahneleri…

Bihter Filminde Boran Kuzum Çıplak Sahnesi TT Oldu

Filmde Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum, Bihter karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah ile bir sevişme sahnesinde yer almıştı. O sahnelerde çıplak olarak çekimlerin yapıldığı görülürken kameralara yansıyan Boran Kuzum’un poposu da çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Boran Kuzum “Popom çok konuşuldu galiba. Sevişme sahnesiyse biz hayatın her şeyini yansıtmakla mükellefiz. Bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili çekincem yoktu… 2 gün TT oldu. Herkes görüntüyü arıyor. Bana bile sordular'' dedi.

bihter-ciplak-sahne.jpg

Benzer sahneler dizide de ekranlara gelmişti. Arada yastık tartışmalarına yol açan bu kareler dizi sonrasında filmde çok daha cesur bir şekilde ekranlara yansıtıldı. Farah Zeynep Abdullah ise bu sahnelerle ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.