Bergüzar Korel Nasıl Zayıfladı? Bergüzar Korel Zayıflama Sırrını Açıkladı

Bergüzar Korel Nasıl Zayıfladı? Bergüzar Korel Zayıflama Sırrını Açıkladı
8 ayda 20 kilo vererek aldığı kilolardan kurtulan Bergüzar Korel takipçileriyle zayıflama sırrını paylaştı.

Güzel oyuncu Bergüzel Korel, 8 ayda 20 kilo verdi ve bambaşka bir görünüme sahip oldu. Ünlü oyuncu, fit görünümüyle dikkat çekmesi üzerine formunu nasıl koruduğunu açıkladı.

2009'da kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 2010'da oğlu Ali’yi, 2020'de Han’ı 2021’de de kızı Leyla’yı doğurdu.

Üç çocuk annesi ünlü oyuncu aldığı kilolarla konuşulurken birden incecik bir görünüme sahip olmuştu.

Rol aldığı bir proje için saçlarını sarıya boyatan oyuncu, 8 ayda 20 kilo vererek dikkatleri üzerine çekti.

Bergüzar Korel Detoksunu Paylaştı

Diyetisyen kontrolünde verdiği kiloları korumayı başaran Korel, son olarak mucize detoksunu takipçileri ile sosyal medyadan paylaştı.

Korel, ilk öğünü olan kahvaltısını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, yumurtaya karabiber ve zerdeçal koydu.

Oyuncu, “Bu sefer domatesi sevdiğim baharatlarla fırında pişirdim. Domates piştiğinde içindeki likopen daha aktif hale geliyor. Çiğ halinden daha faydalı oluyor. Yumurtama da muhakkak karabiber ve zerdeçal koyuyorum. Biliyorsunuz zerdeçal karabiber ile etkileşime geçiyor.” şeklinde konuştu.

Korel, detoks uygularken akşam yemek yemediği, onun yerine 1 orta boy muz, 12 adet çilek, 2 dilim beyaz peynir ve 1 avuç yer fıstığı yediği için zorlandığını dile getirdi.

Öte yandan, Bergüzar Korel’in, bunun yanı sıra yürüyüş yaptığı ve günde 1 saat de yüzdüğü öğrenildi. Hızla kilo verdiği için doğum sonrasında ameliyat olduğu iddialarıyla gündeme gelen Korel’in, böylece zayıflama sırrı da ortaya çıkmış oldu.