Aslı Enver'den Hayranlarına Sevindiren Haber

Aslı Enver'den Hayranlarına Sevindiren Haber
Evlilik ve hamilelik nedeniyle ekranlardan uzak kalan Aslı Enver, ekranlara dönme kararı aldığını duyurdu. İşte detayla.

Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren ekranların sevilen ismi Aslı Enver, hamile kalması nedeniyle bir süre projelere ara vermek durumunda kalmıştı. 4 Temmuz 2023’te bebeklerine kavuşan çift daha sonrasında bebekleriyle vakit geçirirken Aslı Enver yeniden ekranlara dönme konusunda çalışmalara başladığını duyurdu.

“Elay Doğdu, Şimdi İş Zamanı”

Elay ismini verdikleri kızlarını kucaklarına alan çift, bebeğin de büyümesiyle birlikte projeleri değerlendirmeye başladı. Özel hayatı ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Aslı Enver, geçtiğimiz akşam bir etkinlikte görüntülendi. Soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, tüm zamanını kızına ayırdığını ve zamanının bu şekilde geçtiğini söyledi. Hayatının çok değiştiğini, eskiden çok aktif bir insan olmasına rağmen artık tamamen Elay’a odaklandığını belirten Aslı Enver, yıllarca çalışmasının sonucunu şimdi görebildiğini söyledi.

“Doğru Projeyle Döneceğim”

Ekranlara dönme konusundaki sorulara da net cevaplar veren Aslı Enver, "10 ay oldu. Ufak ufak mini minik bir şeyler okuyorum. Doğru zaman doğru proje olduğunda döneceğim. Kızımla beraber setlere gideceğim. Diğer çalışan anneler nasıl yapıyorsa, bende öyle yapacağım. O da bazı şeyleri öğrensin" dedi. Bu haber ile sevenlerini mutlu eden oyuncunun hangi projeyle ekranlara dönüş yapacağı merak ediliyor.