League of Legends: Battle of Two Cities Resmen Duyuruldu

League of Legends: Battle of Two Cities Resmen Duyuruldu
Riot Games ve Tencent gelecek yıl piyasaya sürülecek League of Legends: Battle of Two Cities için bir araya geliyor. İşte detaylar.

Oyun dünyasının trend iki şirketi Riot Games ile Tencent arasında sürpriz bir ortaklık kuruldu. Çin’de başlatılacak olan özel müzik şovu için League of Legends: Battle of Two Cities isminde karar kılan şirketler, sevilen karakterlerden esinlenerek hazırlanan hikayesi ile etkileyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

League of Legends: Battle of Two Cities Neler Sunacak?

Raporlara göre, Riot Games ve Tencent, Vi, Jinx ve Caitlin gibi "Two Cities"in sevilen karakterleriyle etkileşime girebilecekleri canlı müzik şovu hazırlayacak. "Two Cities" olarak kısaca anılacak olan bu etkinlikte, hikaye aslında League of Legends’e dayanıyor.

League of Legends evreninde geçecek hikayede müziklerle ve kostümlerle farklı bir etkinliğe imza atılacak. Two Cities adıyla yayınlanan dizi serisinin büyük popülerlik kazanmasının ardından ikinci sezon onayı da geldi. Bununla birlikte bu başarıyı League of Legends: Battle of Two Cities ile perçinlemek isteyen şirketler, devasa ortaklık ile bu konuda iddialarını da yükseltti.

" Battle of Two Cities " sürükleyici müzik şovunun 2025'te sahne alması bekleniyor.